Ervaringen

Deze mensen gingen je voor!

Baat bij meer sessies

Hoi Ismay, het gaat echt een stuk beter. Na die ene sessie zijn mij zoveel dingen duidelijker geworden, ik heb baat bij meer sessies. Bedankt

Familielijnen avond

Hoi Ismay, ik vond de Familielijnen avond een interessante avond afgelopen woensdag! Vooral de reversiemethode voegde net dat toe wat het Enneagram (voor mijn situatie) nog miste. Bedankt!

workshop Opvoeden & Mindfulness

De workshop was afwisselend met theoretische informatie op het gebied van opvoeden en persoonlijkheden en praktische oefeningen op het gebied van mindfulness. Een onderwerp als opvoeden geeft nooit een kant-en-klare oplossing, maar tijdens de workshop werden handvaten aangereikt om uit te proberen. Bovenal zette het aan tot bewustwording. Je bewust zijn van dingen brengt een groter begrip bij jezelf en bij je kinderen.

Inspirerend

Ha die Ismay, ik wilde je nog even appen dat ik je cursus echt heel inspirerend vond. Leuk om mezelf beter te leren kennen en om nog gerichter naar de mensen om mij heen en mijn patiënten te kijken/ luisteren en ernaar te handelen! Ga zo door 💪🏼. Bedankt!

Schatgravers Professionals bij kerstborrel van kapsalon Basic & Extreme Amsterdam

“Wat een leuk spel! Ik dacht dat het alleen voor kinderen was.”

“Echt grappig om te zien wat voor een Schatten ik van mijn collega’s krijg.”

“Nu is de kerstborrel nog leuker”

Ervaring over de Familielijnen avond

Het was een hele positieve leerzame avond waar ik zeker wat van heb opgestoken.
Zo heb ik bijvoorbeeld voor mijzelf eruit kunnen halen, dat je toch in bepaalde situaties dieper moet kijken dan alleen kijken naar wat er op dat moment gebeurt. En dat je veel bij jezelf terug kunt halen, als je maar verder durft te kijken. Waar ik ook nooit bij stil heb gestaan, is hoe je dingen beter kunt zeggen tegen je kind. Bijvoorbeeld: je bent echt niet leuk maar je gedrag is niet leuk. Het zijn maar kleine dingetjes maar die zie je juist over het hoofd. Kortom een leuke leerzame avond.

Reacties deelnemers enneagram workshop

“erg informatief en verhelderend, je enthousiasme is erg aangenaam“

“Erg leuk om de lijnen in een karakter te ontdekken“

“een en ander was reeds bekend, maar de workshop heeft me toch aangenaam verrast“

“alles was heel goed uitgebeeld, erg fijn als beelddenker”

“de wijze en enthousiasme waarop je de stof overbrengt is heel prettig”