Quality Time een reis voor kinderen en opvoeders!

Prijs: per volwassene €650,- / per kind €450.-

De enthousiaste coaches Wicky en Diana organiseren tijdens de meivakantie een vijfdaagse reis voor ouders en kinderen in de Portugese Algarve. Schatgraven, bloesemremedie therapie, een geheime wandeling, ouder-kind yoga en een fotoshoot staan onder andere op het programma. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning, voor plezier én vooral voor heel veel quality time met elkaar. Aan het einde van jullie verblijf zullen jullie met nieuwe inzichten en een hart vol liefde huiswaarts keren.

DIANA is Enneagramspecialist / gezins- en kindercoach. Zij verzorgt de persoonlijke coachingsessies en geeft een lezing over het Enneagram. Diana zal jullie alles uitleggen over de 9 Enneatypes waarin je jezelf en óók je kind zult gaan herkennen. Door elkaar te (h)erkennen zal er meer verbinding en wederzijds begrip ontstaan.

WICKY is afgestudeerd en gecertificeerd aroma- en bloesemremedie-therapeut. Zij stemt deze dagen samen met jullie af welke aroma’s en/of bloesemremedies het beste bij jullie passen. Zij zal jullie ook alles over de verborgen voordelen hiervan vertellen. Tevens verzorgt Wicky dagelijks de ouder-kind yogalessen, waarin ook met aroma’s zal worden gewerkt.

De Quality Time Ouder-Kind Reis vindt plaats op MONTE ROSA, een landelijk gelegen accommodatie in de buurt van Lagos, Algarve. Het gastenhuis heeft een heerlijk zwembad en is omgeven door 4 hectare glooiend terrein, vol oude amandel-, olijf- en vijgenbomen. De gezellige kamers bevinden zich in charmante, witgekalkte Portugese huisjes. Je bent weg van het massatoerisme maar toch dichtbij fantastische stranden en kunt genieten van rust, natuur en frisse lucht.

VOOR KINDEREN is Monte Rosa een ideale plek. Het terrein is uitnodigend om op ontdekking te gaan, bijvoorbeeld om hutten te bouwen. Er is een voetbalveldje en er zijn veel spelletjes en boeken. Kinderen mogen de kippen voeren en verse eitjes pakken uit het hok. Ze kunnen meehelpen in de biologische moestuin. Of gewoon lekker spelen op de schommel en de glijbaan.

De reis is INCLUSIEF:
– 4 Overnachtingen in een eigen kamer of huisje op Monte Rosa
– 4x Gezond verwenontbijt
– 5x Lunchpakket
– 4x Heerlijk 3-gangendiner
– 5x Ouder-kind yoga
– 1 Geurworkshop, inclusief persoonlijke gezinsaroma (30 ml)
– 1 Fotosessie (per gezin)
– 1 Persoonlijke coachingsessie van 1,5 uur voor de ouders / opvoeders
– 1 Geheime wandeling
– Transfer van en naar het strand met de hele groep – Activiteiten voor de kinderen

De reis is EXCLUSIEF:
– Vliegticket (Amsterdam/Rotterdam/Eindhoven naar Faro) – Transfer van en naar de luchthaven
– Persoonlijke uitgaven

OPTIONEEL:
– Transfer van en naar de luchthaven
– Huurauto
– Massage
– Paardrijden
– Verlenging van het verblijf op Monte Rosa

PRIJS: €650 per volwassene / €450 per kind Deze reis is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar.

BOEKINGEN OF VRAGEN Voor boekingen of vragen, stuur een mail naar info@letsconnectcoaching.nl