Voor wie?

1. Individueel

Ervaar jij problemen op het werk, binnen relaties, met familie, met je gezondheid? Wij helpen jou. Wij zorgen met de Steenbeek & Ko methode voor inzicht, overzicht en uitzicht, zodat jij grote stappen kan zetten. Wij zetten je weer in jouw kracht. Om zo stressvrij te genieten van wat jij doet en dit met voldoende energie kan doen.

2. Kinderen en Pubers

Ervaar je problemen op school, thuis of met vrienden dan kan je bij ons terecht. Dus word je gepest, voel jij je onzeker, voel jij je niet happy, heb je studiestress, faalangst of heb je andere issues, wij luisteren naar jouw verhaal. Samen gaan wij aan een oplossing werken. Ben je 12 jaar en ouder voel je dan vrij om een gratis intakegesprek aan te vragen anders heb je toestemming van je ouders nodig.

3. Opvoeders

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Heb je al van alles geprobeerd en kom je er zelf niet uit? Als coach zijn wij er voor jou, je kind en jouw gezin. Wij werken vooral met de Reversie methode en het Enneagram. Je krijgt inzicht in de oorzaak van het gedrag of de fysieke klachten van jou en/ of jouw kind. Het Enneagram geeft weer welk gedrag je jezelf hebt aangeleerd om je te beschermen tegen dit gemis. De bescherming is vaak onbewust aanwezig maar kan wel gespiegeld worden door jouw kind. Als opvoeder kan je hierdoor geraakt worden en zo geen verbinding met jouw kind meer ervaren. Wij werken met jou en waar nodig ook met jouw kind en gezin, zodat jij weer positief kan opvoeden. Ervaar je als beide opvoeders problemen bij jullie kind(eren) dan kan een gezinssessie de oplossing zijn.

4. Meerdaage begeleiding

Soms is het beter om uit de huidige omgeving te stappen om zo oude patronen te doorbreken en om jezelf opnieuw te ontdekken. Daarom bieden wij begeleiding tijdens een meerdaags verblijf in Portugal of Nederland aan. Door coaching af te wisselen met leuke activiteiten kom je weer in verbinding te staan met jezelf, wie jij bent en wat jij wilt. Al jouw kwaliteiten en talenten worden zichtbaar. Je kan altijd vrijblijvend informatie aanvragen.

5. Bedrijven

Door te werken met de Steenbeek & Ko methode kunnen wij de samenwerking tussen jou en de medewerkers en de medewerkers onderling versterken. Dit bevordert en versterkt de communicatie binnen jouw bedrijf. Betere communicatie zorgt voor een goede werksfeer en hogere productiviteit. Wij bieden naast procesbegeleiding ook individuele begeleiding voor de werknemers en (intensieve) teambuilding aan. Met als optie dat de intensieve teambuilding ook in Portugal kan plaatsvinden als meerdaagse begeleiding. Je kan altijd vrijblijvend informatie aanvragen.

6. Organisaties binnen onderwijs en zorg

Wij leren je anders signaleren en werken met onze methode. De methode richt zich op het leren herkennen van de emotie achter het gedrag. Het is op maat toepasbaar voor zowel jouw medewerkers als voor jouw doelgroep. En kan daarom aanvullend zijn op de bestaande en gehanteerde methodes binnen jouw organisatie. Je kan altijd vrijblijvend informatie aanvragen.